dinsdag 26 juni 2012

Dierentuin Emmen

Alles wat je wilt weten over dierentuin Emmen van openingstijden en toegangsprijzen tot de verschillende dieren en speciale aanbiedingen en arrangementen.

 

Dieren in dierentuin Emmen

In de dierentuin in Emmen draait alles om het creƫren van onvergetelijke ontmoetingen tussen mens en dier, inclusief natuur en cultuur. Ben je er dan kom je in een wereld waar alle details op elkaar zijn afgestemd.

De dieren die rondlopen in dit dierenpark in Emmen leven allemaal in een leefgebied dat zo goed mogelijk is afgestemd op de natuurlijke leefomgeving van de dieren.

De dierentuin houdt bij de ontwikkeling van haar park het meeste rekening met het welzijn van de dieren. Dit doet zij door ervoor te zorgen dat dieren zich vrijuit kunnen bewegen. Zij zien hier geen hekken en andere dingen die hun vrijheid belemmeren.

Het dierenpark heeft een concept ingevoerd, waarmee deze dierentuin zich onderscheidt van andere dierentuinen en attractieparken die er al zijn. Je komt in verschillende leefomgevingen, bijvoorbeeld in woestijnachtige gebieden, waar je onder andere giraffes tegen komt. Naast de droge woestijn vind je in het dierenpark ook de jungle waar onder andere de orang-oetans leven.