dinsdag 26 juni 2012

Dierentuin Emmen arrangementen

Dierentuin Emmen arrangementen

Je kunt de dierentuin in Emmen ontzettend veel arrangementen boeken die net zo bont zijn als de dieren. Denk bijvoorbeeld aan lekker lunchen, borrelen of buffetten.

Een lange dag in het dierenpark Emmen zorgt ervoor dat je stevige trek krijgt en dit kun je oplossen door lekker te genieten van een buffet.

Wil je meer leren over de dieren dan kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de unieke, leerzame workshops.

Wil je de wereld achter het park  verkennen, dan kun je kiezen voor een speciaal arrangement waarmee je in de avond meeloopt met de dierenverzorgers. Om nog meer te ontdekken, kun je ook kiezen voor de ontdekkingsreis door de dierentuin in de vorm van een speurtocht.

Het is zelfs mogelijk om een kinderfeestje te geven in de zoo of er te trouwen.

Vier je kinderverjaardag avontuurlijk in dierentuin Emmen!
Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in een echt tropisch regenwoud? Om vervolgens samen met je vriendjes en vriendinnetjes af te dalen naar de bodem van een tropische koralen zee, of plots oog in oog met een tijger te staan?

Voor scholen is het ook mogelijk om het park te bezoeken met speciale arrangementen. Leerlingen en studenten kunnen zo ontzettend veel te weten komen over dieren en hun leefomgeving.

En ook voor zakelijke aangelegenheden is de zoo in Emmen de perfecte aangelegenheid. Dierenpark Emmen is de ideale plaats om te brainstormen over uw bedrijf of om een vergadering af te sluiten met een wandeling tussen de dieren. Ook voor zakelijke aangelegenheden is het mogelijk om te lunchen, te borrelen of te dineren.